Billetpriser

Billetpriserne ligger som regel mellem 90 og 100 kr. Dog kan billetpriserne variere på udvalgte titler, desuden tillægges ekstra gebyr ved 3D-film og forlænget spilletid.

Den eksakte pris kan altid ses på den enkelte billet, når du bestiller den her på naestved.biografkompagniet.dk

Vi tager forbehold for evt. programændringer.

Billetter refunderes op til forestillingens start. Når filmen er startet og gæsteantallet er vidererapporteret til filmens udlejer, kan vi desværre ikke tilbyde at refundere billetter.

Medlemmer af Dansk Handikapforbund kan mod at medbringe det grønne ledsagerkort, uden beregning, medbringe én ledsager. Ledsagerens gratisbillet kan dog ikke hentes på forhånd, men skal udstedes i forbindelse med forestillingen. Med ledsager menes én der kan og vil tage ansvar for kortets indehaver. To personer med ledsagerkort kan eksempelvis ikke ledsage hinanden.

Bemærk dog, at der kan være særforestillinger, forpremierer m.m. hvor der ikke kan benyttes ledsagerkort. Der kan ligeledes være titler hvor aftalen med filmens udlejer ikke inkluderer muligheden for fribilletter i de første tre uger af filmens spilleperiode.

Billettens pris inkluderer et 5 kr. gebyr pr. billet. Dette gebyr er for at administrere billetsystemet og at man kan købe billetter online.

Gebyret dækker dermed den bekvemmelighed og sikkerhed der er i, at du kan købe dine billetter på web eller i vores app.


Gavebilletter og gavekort kan ikke ombyttes til kontanter.